Szolgáltatások

 

 

Az edzések általában 60 percesek, de pontos időtartama mindig Tőled függ.

Például ha még sosem sportoltál, és cukorbeteg vagy, a mozgás időtartama nem haladhatja meg a 30 percet. Viszont ha komoly túlsúllyal rendelkezel, akár hosszabb is lehet egy edzés, mint 75 perc.

A legelső találkozásunk alkalmával beszélgetünk; megbeszéljük a céljaidat és a lehetőségeidet. Ezalatt megismerhetsz annyira, hogy eldöntsd, dolgoznál-e velem. Ez természetesen Neked semmibe sem kerül.
Ha bizalmat szavazol nekem, a következő találkozásunk alkalmával már fel is mérjük az állapotodat, felállítunk egy anamnézist. Majd közösen megbeszéljük, hogy az általam javasolt mozgásprogram mennyire illik az elképzeléseidhez.

Ezután pár nap kényszerpihenőt kapsz, hiszen idő kell, hogy konkrét programmá formálódjon, amit előzetesen közösen kialakítottunk. Majd kezdődhet a munka!

7.000 Ft/alkalom
60.000 Ft/10 alkalom

Lehetőséged van kontrollált otthoni edzésre is, ha ez számodra kényelmesebb.

Ebben az esetben együtt megbeszéljük, hogy milyen lehetőségeid és eszközeid vannak az otthonodban, erre építkezve összeállítunk egy edzéstervet, melyet „A Te eredményeid” menüpont alatt dátumra lebontva megtalálsz. Ugyanitt az eredményeidet is nyomon tudod követni.

Díja: 40.000 Ft

Tartalma: 2 hónapra érvényes edzésterv, állapotfelmérés a ciklus elején és végén, alapvető táplálkozási tanácsadás, 4 edzésalkalom (ekkor, ha még nem ismered, akkor megtanulod a helyes bemelegítés és nyújtás technikáját, illetve az edzésterv gyakorlatainak helyes végrehajtását).

Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Belépés